Diners
U bent hier:
ONZE DINERS
Bij deze doen wij enkele suggesties omtrent diner, welke bedoeld zijn om u een idee en voorbeeld te geven. Suggesties uwerzijds zijn van harte welkom. Onder de knop vind u enkele diners.
Diner 1
Consommé Célestine
Kalfsbouillon met brunoises van voorjaarsgroenten
Filet de Saint-Pierre, tagliatella de courgettes et carottes
Filetje van zonnevis op een bedje van een tagliatella van courgettes en wortel
Filet d’agneau au ris de veau
Lamsrugfilet met kalfszwezerik en krachtige portsaus
Grand dessert au chocolat Viennois
Grand dessert van Weense chocolade specialiteiten
Diner 2
Crême endive au blanche de Bruges
Licht gebonden witlofsoep met Brugs witbier
Lasagna de saumon sauvage et filet de sole, fondue de poireau
Lasagna van wilde zalm en tongfilets op een bedje van in room gestoofde prei
Filet de caneton au miel de lavande au citron
Rosé gebraden eendenborstfilet in honing-citroensaus
Triptyque de vanille
Drieluik van vanilledesserts
Diner 3
Crême de patisson au moutarde de Saint Charroux
Licht met room gebonden pompoensoep met Saint Charroux mosterd
Vitello Tonnato Freddo
Flinterdunne kalfslende met tonijnmousse, gegarneerd met kappertjes en rucola
Filets mignons de veau au Bearnaise
Kalfshaas in een romige Bearnaisesaus
Grand dessert des douceurs des Fruits rouge
Gevarieerde rood fruit specialiteiten
Diner 4
Bisque au coulis d’écrevises Portugaise
Rijkelijk gevulde Portugese vissoep
Tartare de saumon Irlande et coquilles St. Jacques
Tartaartje van Ierse zalm met Sint Jacobsschelpen
Grenadins de veau braisés à l’anglaise
Kalfsbiefstukjes met champignons garnituur en Bordelaise saus
Bavarois de Berna citron, Panna cotta arancia Tarocco et crème de Mandarine palazelli
Bavarois van Berna citroen, panna cotta van Tarocco sinaasappels en een mousse van palazelli manderijn