Geserveerd in luxe porceleinen amusebakjes vanaf houten dienstplateaus. Minimaal 25 stuks per soort. Onder de knop vind u een kleine selectie van onze amuses.
Amuses
Amuse suggesties
Koude amuses
Shrimps d’Islande au saumon fumé IJslandse garnalen op een bedje van sla met gerookte zalm
Som Toem Salade op basis van ananas, eend en cashewnoten
Paté de Foie gras aux figues de porto Paté van ganzenlever met in port gepocheerde vijgen
Insalata di tonno Fijne tonijnsalade op een bedje van rode sla
Amuseglaasjes
Kreeftenbavarois met zalmkaviaar
Mousse van snoekbaars met champagnegelei
Warme amuses
Scampi’s St. Tropez Scampi’s in romige tomatensaus
Ragout de Veau aux champinons Kalfsragout met champignons in wijnsaus
Ragout d’écrevisses de Marseille Licht gebonden tomaat-preisaus met kreeftenstaartjes
Soupes
Crême de Maxima Licht met room gebonden kerryvelouté
Crema di Finocchio Venkel roomsoep met oregano
Dessert amuses
Gateau Grenache au mousse de chocolat Grenache gebak op een bedje van chocolademousse
Tiramisu au panna montana Tiramisu met slagroom en cacao
Pêche con amaretti crema Perzik gevuld met een crunch van amandelkoekjes, room en bastardsuiker
Kijk voor meer informatie en prijzen in de brochure.